Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@16:11:56 GMT

مناطق آزاد درگاه واردات کالا نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۰۵۵۷

مناطق آزاد درگاه واردات کالا نیست

‌به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمد در نشست هم اندیشی با معاونان پارلمانی دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها با حضور سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی ریاست جمهوری با اشاره به مشکلاتی که در تمام دنیا رخ داده و وضعیت ویژه ای را برای همه کشورها در خصوص گرانی کالاهای اساسی رقم زده است، گفت: در بخش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بحث تحریم‌ها مواجه هستیم و مشکلاتی از دولت قبل به دولت سیزدهم منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید تصمیمات اصلاح وضعیت معیشتی مردم اتخاذ شود تا مشکلات کمتر شود. ‌

وی با اشاره به تعامل بالای مجلس با دولت و شورای عالی مناطق آزاد افزود: در سند تحول دولت سیزدهم اشاره‌ای به مناطق آزاد نشده که باید هر چه سریع‌تر این ابهام رفع شود.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد، تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی با انتقاد از اینکه این مناطق ذیل یک وزارتخانه رفته گفت: انتظار داریم تا مناطق آزاد با بندر جبل علی رقابت کند اما با این شرایط این امکان نیست.

وی با اشاره به درخواست‌های توسعه مناطق آزاد گفت: بیشتر شدن تعداد مناطق آزاد اشتباه است، ۸ منطقه آزاد داریم ۷ منطقه جدید هم تأسیس شده است ضمن اینکه لایحه ایجاد سه منطقه جدید به مجلس رفته اما باز هم تقاضا برای توسعه مناطق آزاد است که باید جلوی آن گرفته شود.

محمد با بیان اینکه در دنیا نسل هفتم مناطق آزاد در حال راه اندازی است، گفت: ما هنوز در نسل اول مناطق آزاد مانده ایم.

به گفته مشاور رئیس جمهور، تولید و صادرات اتفاقی نیست باید قواعد بازی را رعایت کنیم. درخواست من این است الزامات مناطق آزاد را وزارتخانه‌ها و نمایندگان مجلس به ما کمک کنند تا اجرا شود.

وی با بیان اینکه مرتباً ما را متهم می‌کنند که مناطق آزاد دروازه واردات و قاچاق کالاست، گفت: سال گذشته برای اولین بار تراز تجاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مجموعاً مثبت ۱۱ میلیارد دلار شد.

محمد درباره قاچاق کالا گفت: رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز که تفاهم نامه‌ای با شورای عالی به امضا رساند اعلام کرده هیچ نگرانی بابت قاچاق کالا و ارز از مناطق آزاد نداریم. قاچاق کالا در جاهای دیگری مانند کوله بری و ته لنجی است که باید به آنها رسیدگی شود.

محمد گفت: موضوع واردات به مناطق آزاد با واردات از مسیر مناطق آزاد فرق دارد. در بسیاری از موارد واردات کالا برای سرزمین اصلی است اما از درگاه مناطق آزاد رخ می‌دهد و ارتباطی به مناطق آزاد ندارد که نباید به پای مناطق آزاد نوشته شود. این جمله که مناطق آزاد درگاه واردات است اشتباه است.

کد خبر 5519135 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید محمد سید محمد حسینی شورای عالی اجاره بها مرکز مدیریت راه های کشور سازمان امور مالیاتی روسیه مصرف برق اعزام حجاج قیمت دلار بانک مرکزی ایران بازار متشکل ارزی بانک مرکزی مالیات وزارت جهاد کشاورزی وزارت نیرو قزاقستان مناطق آزاد قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست
  • ۹۶۱ پرونده تخلفات اصناف در شاهرود تشکیل شد
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک